1) Spis mange små måltider i løbet af dagen Helst tre hovedmåltider og desuden tre-fem mellemmåltider.
2) Giv dig god tid til måltiderne Spis langsomt og tyg maden godt, det giver den bedste fordøjelse.
3) Lav meget Tilbered en dobbelt eller tredobbelt portion mad og frys det ned i passende portionsstørrelser, så du kan nyde nogle dage uden madlavning, men blot opvarme et måltid mad.
4) Læg altid låg på Det spare energi, og kødet bliver ikke så tørt
5) Frys ned Køl madresterne ned og kom dem eventuelt i fryseren. Etiketter med dato og indhold kan hjælpe dig til at holde styr på resterne.
6) Kig i tilbudsaviser Kig i tilbudsaviser og lav mad i forhold til hvad der er på tilbud. Der er rigtig mange penge at spare.
Kategorier på sider:
Gode rd om lav energi madlavning Chokolade Mad og drikke Køkkenmaskiner Slankeprodukter Spise Madleksikon Gode kostrd Madlavning diverse Spise ude Kampagnetilbud Online opskrifter Gode rd om mad hygiejne Ovne Kogeplader Undg madspild Delikatesser Gode rd om mad