|
|
|
|
|
|
|
|
Lån  


 
Annonce:


Gode råd om mad
Her er en række gode råd om mad.

1) Spis mange små måltider i løbet af dagen
Helst tre hovedmåltider og desuden tre-fem mellemmåltider.

2) Giv dig god tid til måltiderne
Spis langsomt og tyg maden godt, det giver den bedste fordøjelse.

3) Lav meget
Tilbered en dobbelt eller tredobbelt portion mad og frys det ned i passende portionsstørrelser, så du kan nyde nogle dage uden madlavning, men blot opvarme et måltid mad.

4) Læg altid låg på
Det spare energi, og kødet bliver ikke så tørt

5) Frys ned
Køl madresterne ned og kom dem eventuelt i fryseren. Etiketter med dato og indhold kan hjælpe dig til at holde styr på resterne.

6) Kig i tilbudsaviser
Kig i tilbudsaviser og lav mad i forhold til hvad der er på tilbud. Der er rigtig mange penge at spare.









Kategorier på sider:

Gode råd om lav energi madlavning Chokolade Spise ude Mad og drikke Køkkenmaskiner Undgå madspild Delikatesser Gode råd om mad Slankeprodukter Madlavning diverse Kampagnetilbud Gode kostråd Madleksikon Ovne Kogeplader Online opskrifter Spise Gode råd om mad hygiejne
 
 
 Du er her: Spisehus - Mad og drikke Spisehus - - Hvad er Spisehus en et   









Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.