1) Spis mange små måltider i løbet af dagen Helst tre hovedmåltider og desuden tre-fem mellemmåltider.
2) Giv dig god tid til måltiderne Spis langsomt og tyg maden godt, det giver den bedste fordøjelse.
3) Lav meget Tilbered en dobbelt eller tredobbelt portion mad og frys det ned i passende portionsstørrelser, så du kan nyde nogle dage uden madlavning, men blot opvarme et måltid mad.
4) Læg altid låg på Det spare energi, og kødet bliver ikke så tørt
5) Frys ned Køl madresterne ned og kom dem eventuelt i fryseren. Etiketter med dato og indhold kan hjælpe dig til at holde styr på resterne.
6) Kig i tilbudsaviser Kig i tilbudsaviser og lav mad i forhold til hvad der er på tilbud. Der er rigtig mange penge at spare.
Kategorier på sider:
Slankeprodukter Gode råd om mad hygiejne Køkkenmaskiner Gode kostråd Madlavning diverse Mad og drikke Kampagnetilbud Gode råd om lav energi madlavning Online opskrifter Undgå madspild Chokolade Gode råd om mad Spise Ovne Kogeplader Madleksikon Delikatesser Spise ude
Du er her: Spisehus - Mad og drikke
Spisehus - - Hvad er Spisehus en et
Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.