|
|
|
|
|
|
|
|
Lån  


 
Annonce:


Gode råd om lav energi madlavning
Der en mange penge at spare på rigtig mandlavning. Her er et par gode spareråd:

1) Rigtig udstyr
Sørg for at have det rigtige udstyr.

2) Læg låg på
Læg altid låg på, det spare energi.

3) Brug lidt vand
Kog kun i lidt vand, det spare energi.

4) Brug eftervarme
Udnyt eftervarmen, sluk for ovnen i god tid.

5) Udnyt ovnvarme
Start i kold ovn.

6) Mindre ovn
Begræns brug af ovn. Det er dyrt at varme en hel ovn op, jo mindre den er jo bedre, dvs. jo mindre energi skal der normalt til.

7) Optøning i køleskabet
Tø op i køleskab.

8) Luk køleskab og frysser
Lad ikke køleskab og fryser stå unødigt åbne.









Kategorier på sider:

Chokolade Undgå madspild Gode råd om mad hygiejne Kampagnetilbud Kogeplader Spise ude Mad og drikke Gode råd om lav energi madlavning Madlavning diverse Gode kostråd Online opskrifter Ovne Delikatesser Køkkenmaskiner Slankeprodukter Spise Gode råd om mad Madleksikon
 
 
 Du er her: Spisehus - Mad og drikke Spisehus - - Hvad er Spisehus en et   









Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.